Members to miejsce, w którym zapraszasz członków zespołu do swojego workspace i zarządzasz tym, co mogą robić.
Co możesz zrobić
- Zaprosić osobę do swojego workspace przez e-mail.
- Przypisać role, by kontrolować, do czego każda osoba ma dostęp.
- Usunąć członka, gdy nie potrzebuje już dostępu.
Jak z tego korzystać
- Otwórz Workspace ▸ Members.
- Zaproś członka zespołu przez e-mail.
- Ustal jego rolę.
- Zarządzaj lub usuwaj członków w dowolnym momencie.
Wskazówka: Wszyscy w Twoim workspace dzielą te same kredyty i marki, więc dodawaj osoby, które muszą współpracować.